وکیل پایه یک دادگستری

دفتر حقوقی شریفی

وکیل مطالبه خسارت قراردادی کیست؟

وکیل متخصص برای مطالبه خسارت قراردادی : تصور کنید قراردادی که میان شما و شخص دیگری (حقیقی، حقوقی یا یک سازمان) منعقد شده است به جهتی از جهات اجرا نشود و حقوق شما تحت الشمول عدم اجرای آن قرار بگیرد. در این شرایط شما می توانید با توجه به قوانین مربوط به مطالبه خسارات قراردادی، حقوق مربوط به عدم اجرای قرارداد را مطالبه کرده و به حق خود برسید. وجود یک وکیل مطالبه خسارات قراردادی بهترین کمک برای احقاق حق شما است.

اهمیت قانونگذار و اصل لزوم قراردادها به جهت حفظ اعتبار تعهدات ناشی از عقود است. می توان گفت مهم ترین چیزی که ایجاد تعهد می نماید و شکل دهنده رابطه حقوقی انسان هاست قرارداد است.در صورتی که یک طرف بر خلاف صراحت قرارداد یا شروط ضمن عقد یا ارکان قانونی عقود معین به تعهدات قراردادی خود عمل ننماید ممکن است به حکم قانون یا با توافق طرفین ضمانت اجراها یا شرط جزا یا وجه التزام خاصی برای آن تخلف در نظر گرفته شود.

چگونه می توانیم کمک کنیم

با بیش از 14 سال وکالت و موفقیت در پرونده های مطالبه خسارت  دریافته‌ایم که بسیاری از افراد تمام مزایا و امتیازاتی که مستحق آن هستند را دریافت نمی‌کنند. اجازه دهید مطمئن شویم که آنچه را که شایسته آن هستید به دست می‌آورید.

عضو کانون وکلای دادگستری مرکز

کانون وکلای دادگستری مرکز نخستین و مهم‌ترین کانون وکلا در ایران است که به عنوان قدیمی‌ترین نهاد مستقل مدنی و خودگردان ایران می باشد. وکیل مطالبه خسارات قراردادی

دارای پروانه وکالت تهران

کسانی که دعوای مربوط به شهر تهران را دارند باید از وکیل پایه یک دادگستری که دارای پروانه وکالت در تهران را دارند را انتخاب کنند.

14 سال سابقه درخشان

من به صورت تخصصی در مطالبات و مطالبه خسارات قراردادی فعالیت کرده و در این زمینه 14 سال تجربه دارم و ده ها پرونده موفق را در کارنامه خویش دارم.

وکیل با پروانه وکالت در تهران

مطالبه خسارات قراردادی

با تمام توانی که داریم برای گرفتن حق شما تلاش  می کنیم. به خاطر داشته باشید که وکیل شما در صورتی میتواند احقاق حق کند که تخصص، علم و تعهد را همزمان داشته باشد.

وجه التزام

وجه التزام همان خسارات پیش بینی شده در قرارداد است که در صورت تاخیر در انجام تعهد و یا عدم انجام تعهد، قابل مطالبه است.

خسارات تاخیر تادیه

در قانون پیش بینی شده است طلبکار می تواند علاوه بر دریافت اصل طلب، بابت تأخیر پرداخت بدهی، از وی خسارت تأخیر تأدیه  دریافت کند.

 

الزام به ایفای تعهد

اجبار و الزام طرف قرارداد به انجام تعهدات مندرج در قرارداد را الزام به ایفای تعهد می نامند، ذی نفع می تواند حقوق قانونی خود را از دادگاه درخواست یا مطالب کند.

فسخ و انفساخ

هر یک از طرفین در صورتی که حق فسخ را در قراداد پیش بینی  کرده باشند، حق دارد قرارداد را به هم بزند. صاحب حق فسخ باید اراده خود را به موجب اظهار نامه به طرف مقابل اعلام و تأیید فسخ را از دادگاه درخواست کند.

ابطال و بطلان

چنانچه خریدار ملک پس از معامله متوجه شود که ملک متعلق به فروشنده نیست، می تواند علاوه بر ابطال مبایعه نامه، ثمن پرداختی و خسارات و غرامات وارده را نیز مطالبه کند.

چک و سفته

چک و سفته اسناد تجاری هستند که معرف مبلغی پول بوده و به دارنده این حق را می دهد که  در سررسید آنرا از صادر کننده مطالبه کند.

مطالبات ثمن

در هر قرارداد خرید و فروش در صورتیکه خریدار ثمن معامله را در موعد مقرر  پرداخت نکند، فروشنده استحقاق مطالبه ثمن و خسارات پیش بینی شده را دارد.

وجه التزام بانکی

مطابق مصوبات بانک مرکزی بانکها مجاز نیستند که مبلغ بیشتر از  وجه التزام از متقاضی تسهیلات دریافت کنند در غیر اینصورت متقاضی می تواند استرداد وجوه مازاد را به صورت قانونی درخواست نماید.

تنظیم قرارداد

مشاوره حقوقی رایگان

آیا نمی دانید از کجا شروع کنید و چه کارهایی را برای احقاق حق خود انجام دهید، بهترین کار بهره گیری از مشاوره تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری و دارای پرونده وکالت در تهران است.

رزو آنلاین مشاوره حضوری :

برای رزرو مشاوره حضوری فرم زیر را تکمیل و ارسال نمائید.

 

ایمیل: vakilsharifi@gmail.com

ما در عرض 24 ساعت از طریق ایمیل به شما پاسخ خواهیم داد، یا می توانید مستقیماً با ما تماس بگیرید، ما همیشه آماده خدمت هستیم. ممنون”

سئولات مرتبط

  • انقضای قرارداد: هر زمان که قراردادی تنظیم می گردد باید زمات تحویل کار و یا هر چیز دیگری در این قرارداد حتما ذکر گردد و اگر در زمان مشخص شده  به تعهدات عمل نشود، شخص خسارت دیده می تواند مطالبه حقش را داشته باشد.
  • تحقق ضرر: زیان دیده در هر قرادادی باید ضرر وارده را اثبات کند و در صورتی که در قراداد ذکر نشده باشد ونتواند اثبات کند، حق مطالبه خسارت را ندارد.
  • عدم اجرای تعهد ناشی از علت خارجی نباشد: این به این معنی می باشد که ممکن است حادثه غیر قابل پیش بینی، مثلا سیل باعث شود که شخص متعهد نتواند به تعهداتش عمل کند. در این صورت خسارت وارده از طرف متعهد قابل جبران نمی باشد.