مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی
مدیر سایت

 

مشاوره حقوقی رکن مهم احقاق حق در دادگستری می باشد. این امر از طریق پرسش و پاسخ مسائل حقوقی مربوطه بین وکیل متخصص و متقاضی صورت می پذیرد. جهت ارائه راهکار صحیح و پاسخ به مشکلات قضایی، می بایست مشاوره از شخصی دریافت شود که مسلط به قوانین و مسائل روز باشد.

دفتر وکالت و مشاوره حقوقی شریفی با جمعی از وکلای پایه یک دادگستری مجرب، بهترین مشاور شما در این خصوص می باشد.

لزوم دریافت مشاوره حقوقی

رشد مبادلات مالی بین اشخاص و وقوع اختلافات و گستردگی آن باعث ایجاد سوالاتی در زمینه حقوقی در هر فردی می گردد. به دنبال این سوالات نیاز به پاسخی درست و جامع و قانونی بیشتر احساس می شود.

درخواست مشاوره حقوقی از غیر وکیل نمی تواند آنچه لازمه یک مشاوره ایده آل است را در اختیار متقاضی قرار دهد. چرا که قوانین مرتباً در حال تغییر هستند. ضمن اینکه لازمه یک پاسخگویی اصولی و رو به جلو، آگاهی کامل نسبت به آنچه در محاکم حقوقی، کیفری و خانواده می گذرد، می باشد.

انواع مشاوره حقوقی

  • مشاوره حقوقی تلفنی
  • حضوری
  • چت آنلاین
  • مشاوره در رابطه با تنظیم اوراق قضائی شامل دادخواست، شکواییه، لایحه دفاعیه، لایحه اعتراض به رای و اظهارنامه

مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره ممکن است به صورت غیر حضوری و از طریق تلفن باشد. این نوع مشاوره از طریق تماس تلفنی و در میان گذاشتن پرسش حقوقی با وکیل متخصص صورت می گیرد. وکیل با توجه به تسلط بر قوانین جاری و دانش روز و آنچه در دادگاه ها می گذرد به سوال پاسخ می دهد.

بیشتر بدانید:

مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره حقوقی حضوری

مشاوره حقوقی به صورت‌ حضوری، تلفنی یا آنلاین است. مشاوره حضوری با حضور در دفتر وکالت و مشاوره حقوقی شریفی امکانپذیر است. دفتر وکیل مکانی امن همراه با آرامش برای طرح پرسش حقوقی فرد محسوب می گردد.

یک مشاور و وکیل خوب با صبر و حوصله به صحبت های موکل گوش می دهد و به بررسی اسناد و مدارک متقاضی می پردازد. سپس نتیجه را با مطابقت دادن با قوانین و رویه محاکم تهران به وی انتقال می دهد.

بیشتر بدانید:

مشاوره حقوقی حضوری

مشاوره آنلاین

مشاوره حقوقی آنلاین در بستر اینترنت و فضای مجازی صورت می گیرد. مشاوره گیرنده با تقاضای مشاوره در فضای مجازی به طور مکتوب سوال خود را مطرح می کند. مشاور و وکیل متخصص در اولین فرصت ممکنه اقدام به پاسخ گویی به سوال به صورت چت آنلاین می نماید.

چرا لازم است مشاوره حقوقی بگیریم؟

مشاوره قبل از دعوا امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. چرا که موجب می شود خواهان یا شاکی پرونده از اینکه چه دعوایی را اقامه می کند آگاه گردد. مشاوره نگرفتن قبل از شروع به دعوای حقوقی یا کیفری موجب موارد ذیل می گردد:

۱- هدر رفتن زمان زیاد

۲- به وجود آمدن هزینه های گزاف

۳- از بین رفتن انرژی

۴- کمرنگ شدن امید به پیروزی و دستیابی به هدف

بنابراین مشاوره با وکیل متخصص و مجرب علاوه بر جلوگیری از این موارد، طرح دعوایی صحیح و اصولی را به همراه خواهد آورد. شخص می تواند در هر زمان و در هر مرحله از دعوا یا شکایت از مشاوره با وکیل بهره مند گردد.

ممکن است کسی که متقاضی مشاوره است خواهان باشد یا خوانده، شاکی باشد یا متهم و یا کسی باشد که درصدد ارسال اظهارنامه برای طرف دعوای خود می باشد. همچنین مشاوره می تواند بعد از صدور رای و در مرحله اعتراض و یا در مرحله اجرای حکم باشد. در هر حال یک مشاوره حقوقی مطلوب در مورد هر دعوایی موجب پیشبرد پرونده می گردد.

بیشتر بدانید:

تنظیم لایحه دفاعیه

ضرورت بررسی اسناد و مدارک

بخش مهم مشاوره، بررسی اسناد و مدارک مربوط به آن موضوع است. گاهی اوقات، به صرف صحبت حضوری یا غیر حضوری نمی توان به نتیجه و پاسخ مطلوب رسید.

لکن با بررسی مدارک در کنار شرح ماوقع آن که با صداقت گفتار متقاضی و تسلط مشاور به قوانین و رویه محاکم همراه است، می توان به یک مشاوره ایده آل دست یافت.

موضوعات مختلف حقوقی

دعاوی ملکی

الزام به تنظیم سند رسمی ملک، اخذ پایان کار، صورتمجلس تفکیکی، الزام به تنظیم تقسیم نامه رسمی واحدها، خلع ید، خلع ید مشاعی، تصرف عدوانی، ممانعت از حق، مزاحمت ملکی، تخلیه، اجرت المثل ایام تصرف، ‌الزام سازنده به تکمیل و تحویل ساختمان و سایر موارد.

دعاوی خانواده

طلاق به درخواست زوج، طلاق به درخواست زوجه، طلاق توافقی، وکالت در طلاق، تنفیذ طلاق، نفقه زوجه و فرزندان، مهریه، اجرت المثل ایام زوجیت، حضانت، ملاقات، استرداد جهیزیه و سایر موارد.

دعاوی ارث

گواهی انحصار وراثت، تقسیم ترکه، مطالبه سهم الارث، تقسیم ارث بین وراث، تحریر، مهر و موم و رفع مهر و موم ترکه و سایر موارد.

دعاوی کیفری

کلاهبرداری، انتقال مال غیر، دعاوی ثبتی، تحصیل مال از طریق نامشروع، جعل و استفاده از سند مجعول، خیانت در امانت، ترک انفاق، تصرف عدوانی‌، تدلیس در نکاح، چک بلامحل، ضرب و جرح، توهین، تهدید،افترا و سایر موارد.

مطالبات قراردادی

مطالبه ثمن معامله، وجه التزام قراردادی، مسائل مربوط به داوری در قرارداد و ابطال رای داوری، الزام به انجام شرط قراردادی، فسخ، انفساخ، اقاله قرارداد، بطلان و سایر موارد.

دعاوی ایرانیان مقیم خارج کشور

هموطنان مقیم خارج کشور در خصوص کلیه دعاوی مذکور که نیازمند مشاوره وکیل متخصص و معتمد می باشد، می تواند از طریق وکلای دفتر وکالت و مشاوره حقوقی شریفی پاسخ سوالات و مشکل حقوقی خود را دریافت نمایند.

کلام آخر

مشاوره خوب و صحیح از طریق مشاوره صحیح توسط فردی مجرب و کاردان امکانپذیر است. از این مسیر است که فرد به راهکارها و تاکتیک های طرح و پیگیری دعوی تا آخر دست می یابد.

ضمن اینکه مشاوره حقوقی ایده آل زمینه مراودات بعدی با وکیل را در مسائل مختلف حقوقی فراهم می آورد.

 

جهت دریافت مشاوره تخصصی تلفنی، حضوری و آنلاین با شماره های ۰۹۱۲۲۰۹۲۰۴۶ – ۸۸۷۴۶۳۶۱ تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

۱- روش هایی غیرحضوری دریافت مشاوره کدام است؟

از طرق تلفنی و آنلاین (صوتی یا تصویری) می توان مشاوره گرفت.

۲- مشاوره در خصوص تنظیم قرارداد چگونه است؟

با حضور در دفتر وکیل یا از طریق تلفنی یا آنلاین ضمن ارسال مدارک صورت می پذیرد.

۳- ارائه خدمات حقوقی به ایرانیان مقیم خارج کشور چگونه است؟

ارائه خدمات و مشاوره حقوقی به ایرانیان مقیم خارج نیز از طرق تلفنی و آنلاین و پیام رسان های در دسترس می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *