jQuery(document).ready(function($) { // انتخاب تمام نقل‌قول‌ها و لینک‌های داخل آنها $('blockquote a').each(function() { // ایجاد یک عنصر img برای آیکن var icon = $(''); icon.attr('src', 'https://www.vakilsharifi.com/wp-content/uploads/2024/12/icons8-box-move-left-40.png'); // آدرس تصویر موردنظر را اینجا قرار دهید icon.attr('alt', 'Icon'); // متن جایگزین تصویر icon.css({ width: '40px', // عرض تصویر height: '40px', // ارتفاع تصویر marginLeft: '10px' // فاصله 10 پیکسل با لینک }); // اضافه کردن آیکن به انتهای لینک $(this).append(icon); }); });

ماده ۱۱ قانون مدنی – تحلیل ماده

ماده-11-قانون-مدنی
مدیر سایت

ماده ۱۱ قانون مدنی

اموال بر دو قسم است: منقول و غيرمنقول

 

 

تحلیل ماده ۱۱ قانون مدنی

✍ مال عبارت از آن چیزی است که ارزش اقتصادی داشته و قابل داد و ستد بوده و بتوان آنرا قیمت گذاری کرد. به عبارتی هر چیزی که انسان می‌تواند از آن استفاده کند و قابل تملک هم باشد مال است.

▪︎ حقوق مالی شامل حق سرقفلی، تحجیر، شفعه و حق صاحب علامت تجاری، مال محسوب می‌شوند.

▪︎ اگر شیئ در بازار مالیت نداشته باشد ولی در رابطه بین دو نفر دارای ارزش باشد مال محسوب می شود مانند عکس های خانوادگی.

▪︎ اموال منقول قابل حمل و جابجایی از محلی به محل دیگر می باشند بدون اینکه موجب خرابی مال و محل آن گردد. اموال منقول مانند خودرو، ماشین آلات و تجهیزات کارخانه می باشند.‌

▪︎ اموال غیر منقول بدن خرابی مال و محل آن قابل جابجایی نمی باشند. اموال غیرمنقول از قبیل زمین، خانه، محصول زراعی و میوه که هنوز چیده نشده است می باشند.

▪︎ حقوق راجع به اموال منقول، منقول هستند مانند حق انتفاع از خودرو و فرش یا حق وثیقه نسبت به خودرو.

▪︎ حقوق راجع به اموال غیرمنقول، غیرمنقول هستند مانند حق ارتفاق یا حق انتفاع از یک ملک، حق شفعه، حق وثیقه نسبت به یک آپارتمان یا حق سرقفلی نسبت به مغازه.

▪︎ اموال فقط شامل منقول و غیر منقول می شود و قسم سومی برای مال تعریف نشده است.

 

جهت دریافت مشاوره تخصصی با شماره های ۰۹۱۲۲۰۹۲۰۴۶ – ۰۲۱۸۸۷۴۶۳۶۱ تماس بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *