- گذشت منجز و مشروط (معلق) – عدول از گذشت - 2024-10-09
- تاثیر گذشت شاکی در جرایم قابل گذشت و غیرقابل گذشت - 2024-10-09
- تشدید و تخفیف قرار تامین کیفری - 2024-10-07
وکیل مزاحمت ملکی تهران کسی است که با توجه به مقررات حقوقی و کیفری جاری، به منظور نتیجه گیری سریعتر بهترین اقدام قانونی را انجام می دهد.
مزاحمت ملکی عبارت است از اینکه دیگری مزاحم تصرفات متصرف ملک شود بدون اینکه ملک را کاملاً از تصرف وی خارج کند.
برای این منظور وکیل متخصص ملکی دفتر وکالت و مشاوره حقوقی شریفی در زمینه مزاحمت ملکی بهترین مسیر حقوقی را در پیش خواهد گرفت.
ضمن اینکه می توانید برای مشاوره حقوقی، تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه دفاعیه، اظهارنامه و بررسی مدارک با ما در تماس باشید.
مزاحمت ملکی چیست؟
مزاحمت ملکی عبارت است از اینکه دیگری مزاحم تصرفات متصرف ملک شود بدون اینکه ملک را کاملاً از تصرف وی خارج کند. این دعوا در کنار تصرف عدوانی و رفع ممانعت از حق، از دعاوی ثلاث به شمار می رود.
وکیل مزاحمت ملکی تهران می گوید، دعوای مزبور از دو جنبه حقوقی و کیفری قابل پیگیری است. مقررات حقوقی دعوی تصرف عدوانی مواد ۱۵۸ تا ۱۷۷ قانون آیین دادرسی مدنی و مستند کیفری آن ماده ۶۹۰ قانون مجازات تعزیرات است.
بیشتر بدانید:
دعوی مزاحمت ملکی همانطور که از نامش پیداست مختص اموال غیرمنقول مانند خانه و زمین و مغازه است و در اموال منقول مانند خودرو جریان ندارد.
مزاحمت ملکی ممکن است نسبت به کل ملک رخ دهد یا بخشی از آن. در مواردی نسبت به مشاعات ساختمان واقع می شود که در هر حال می بایست با شرایط مقرر در قانون مطابقت داشته باشد.
دعوای حقوقی و کیفری مزاحمت ملکی
دعوی مزاحمت ملکی با توجه به اسناد و مدارک از طریق حقوقی یا کیفری قابل پیگیری است. از نظر حقوقی می بایست سه شرط احراز شود: ۱- سبق تصرفات خواهان ۲- تصرفات کنونی خوانده ۳- عدوانی بودن تصرف خوانده.
رسیدگی در دعوای حقوقی مزاحمت ملکی شکلی است بدون اینکه نیازی به رسیدگی ماهیتی باشد. لکن محکمه جزا از نقطه نظر کیفری با در نظر گرفتن عناصر تشکیل دهنده جرم به موضوع رسیدگی می کند.
نتیجه شکایت کیفری و دفاع موثر، مجازات متصرف عدوانی و رفع تصرف از ملک است.
بیشتر بدانید:
بهترین وکیل مزاحمت ملکی تهران
بهترین وکیل مزاحمت ملکی تهران کسی است که با تسلط بر قوانین و رویه محاکم کیفری و حقوقی دعوای مناسب مطرح و دفاعیه موثر ارائه نماید. ضمن اینکه با بهره مندی از تجارب مستمر و مفید پرونده را به نتیجه مطلوب هدایت نماید.
کلام آخر
دعوی مزاحمت ملکی یا دعوی تصرف وقتی اقامه می شود که شخصی مزاحم تصرفات متصرف در ملک شود. در اینجاست که ذیحق درصدد رفع مزاحمت متصرف عدوانی بر می آید.
از این رو توصیه می شود جهت احقاق حقوق تضییع شده و اعاده به وضع سابق، به وکیل مجرب مزاحمت ملکی تهران مراجعه گردد.
جهت دریافت مشاوره تخصصی و اعطای وکالت با شماره های ۰۹۱۲۲۰۹۲۰۴۶ – ۸۸۷۴۶۳۶۱ تماس بگیرید.